HOGYAN TUDJA LEGJOBBAN ALKALMAZNI A GWR NANO HŐSZIGETELÉST

beltér hőszigetelése, legjobb hőszigetelő, homlokzat hőszigetelése, épület hőszigetelés, folyékony hőszigetelés, nano hőszigetelés, hatékony hőszigetelés, olcsó hőszigetelés, szoba hőszigetelése, lakás hőszigetelése, szigetelés, generál kivitelezés, szines hőszigetelés, gyors hőszigetelés, ház hőszigetelés, hőszigetelő, szigetelés, szigetelő, insulation, thermal insulation, best thermal insulation, nanotechnology insulation, gwr nano insulation, lélegző hőszigetelés, páraátarasztő hőszigetelés, penészesedést megakadályozza, gombásodást megakadályozza, rozsdát megakadályozza, rozsdaellenes, penés ellenes, gombaellenes hőszigetelés, hatékony hőszigetelés, leghatékonyabb hőszigetelés

A hőszigetelésen felül sok más fontos, jótékony tulajdonsággal rendelkezi a GWR NANOTECHNOLÓGIÁS HŐSZIGETELÉS, melyekkel együttesen valóban ez az évszázad szigetelő-anyaga, talán a leghatékonyabb hőszigetelő. Tekintsük át a GWR NANOTECHNOLÓGIÁS HŐSZIGETELÉS pozitív tulajdonságait:

- Hőszigetelő
- Jó tapadó képességű
- Rugalmas és strapabíró
- Vízzáró
- Páraáteresztő
- Színezhető
- Éghetőség: ÉMI D-s2-d0, TÜV SÜD E-B2 - Anti-korrozív
- Költséghatékony, egyszerű szállítás
- Felhordása gyors, és a táblás hőszigetelésekhez képest egyszerű, költségkímélő.
- Adhezív (jó tapadó képességű)


A GWR NANOTECHNOLÓGIÁS HŐSZIGETELÉS összetételének és állagának köszönhetően szinte bármilyen alakú és anyagú felületen kiválóan megtapad, legyen az fa, fém, műanyag, beton, tégla, üveg, gipszkarton, karton, gumi stb. Az anyag, tapadó- szilárdsága 0,2 – 0,8 MPA. A felület megtisztításán, por- és zsírtalanításán, illetve szárításán kívül semmilyen más előkészítő munkára nincs szükség.

Az 1x0,5 mm réteghez képest, a további rétegek felhordása az alábbiak szernt növeli a hőszigetelés hatékonyságát: 2 x 0,5 mm réteg 35- 65% 4 x 0,5 mm réteg 85-235%


Rugalmas és strapabíró A GWR NANOTECHNOLÓGIÁS HŐSZIGETELÉS a felületen egyenletesen eloszlatva rugalmas réteget képez, mely akár 12%-ban képes szakadás és törés nélkül nyúlni. Ütésállósága 2Nm, így ellenáll a kisebb mechanikai behatásoknak. Továbbá teljességgel időjárásálló: ellenáll az UV sugárzásnak, a csapadéknak, így külső felületen is alkalmazható. A megfelelően felvitt réteg üzemi (felhasználási) hőmérséklete -60°C és a + 260 °C között van, ebben a tartományban semmilyen negatív elváltozást nem produkál, tulajdonságaiból nem veszít.


Páraáteresztő A GWR NANOTECHNOLÓGIÁS HŐSZIGETELÉS páraáteresztő tényezője 0,0014 mg/móPa, (0,2 Sd páraáteresztő) 40 mg/m2/nap, így a belső felületen megakadályozza penészképződést és a páralecsapódást.


Anti-korrozív. A GWR NANOTECHNOLÓGIÁS HŐSZIGETELÉS bármilyen fémfelületen (vas, acél, réz, alumínium stb.) alkalmazva megóvja a szerkezetet a korróziótól, nagymértékben növelve a kezelt felület élettartamát.


Színezhető
A GWR NANOTECHNOLÓGIÁS HŐSZIGETELÉS a színskáláról tetszőleges színnel, akril-alapú színezőanyagokkal színezhető, így egy lépésben oldható meg a hőszigetelés és a végleges felület szinezés.


Néhány példa az eddigi tapasztalatok alapján a GWR HŐSZIGETELÉS alkalmazási területeire:


Lakóházak és ipari épületek falai (külső, belső burkolatok egyaránt)

Lakóházak és ipari épületek tetőszerkezetei (külső és belső burkolatok egyaránt) Műemlék épületek ( az egyetlen hőszigetelés amely követi a szigetelendő felület formáját és struktúráját)

Fémszerkezetek

Hangárok és garázsok

Csaptelepek tartószerkezete

Hídlábak (csökkenti a fagyásveszélyt)

távfűtő csővezetékek

Gőz és gáz csővezetékek

Légkondicionáló rendszerek

Hideg vizes csővezetékek, víztárolók, vízmelegítők és bojlerek

Hőcserélők

gőzkazánok

Kőolaj vezetékek (földalatti-, és földfeletti kivitelben)

Lakó- és szállítókonténerek

Forró vegyi keverő tartályok

Víz- és különböző vegyianyag-tározó ciszternák és tartályok

Hűtőkamrák, hűtőházak

Közlekedő eszközök belső szerkezeti elemei, motortere, tetőszerkezete

Katonai eszközök és más különleges rendeltetésű berendezések vázszerkezete

Közúti és vasúti tartályok különböző folyadékok szállítására

hajók gépháza, fedélzete, és egyéb szerkezeti elemei

Alagutak

Építőanyagok

 

Az Innovatív GWR Nanotechnológiás Hőszigetelő anyag legfontosabb előnyei a hagyományos szigetelő anyagokkal szemben:

A GWR HŐSZIGETELÉS

1) Éghetőség: ÉMI D-s2-d0, TÜV SÜD E-B2

2) Anti Korrozív- megakadályozza a rozsdásodást.

 
Enter1) Vastagsága 1 mm-1,5 mm / száradás után 0,7 mm-1,0 mm / ami egyenlő pl.: -10 C°-nál akár 16 cm hagyományos polisztirol hőszigetelő képességé2) Belső és külső szigetelésre egyaránt alkalmas, jelentős terület megtakarítást eredményez.

3) Páraáteresztő képessége (~70%) miatt kellemes közérzetet biztosít, gombásodást és a salétrom kicsapódást megakadályozza.

4) Télen és nyáron is szigetel.

5) Szállítása egyszerű, a 20 literes vödrös kiszerelésnek köszönhetően. /20 m2/

6) Kivitelezése alpin technikával történik, nem igényel állványozást.

7) Minden színben kivitelezhető, színskálán választható a kívánt szín.

8) Előkészítő munkálatokat nem, csak letisztított felületet igényel. Közvetlen a szigetelni kívánt felületre felhordható, a felület struktúráját megtartja/pl. egy dörzsölt vakolat szigetelése után nem változtatja a felület struktúráját./

9) Víz lepergető, mosható, utólag festhető, tapétázható, kimondottan erős tapadása miatt, akár lábazatot is lehet rátenni.

10) Teljes mértékben, megszünteti a hőhidat, /pl. ráfordulunk az ablakkeretre 1 cm-t, ezáltal megszűnik a hő híd. 

/Teljesen homogén a kész felület, így nincsenek illesztések ahol átjutna a levegő, a hőszigetelő 12%-ban rugalmas/

gwr nanotecnológiás hőszigetelés hatékonyan
Translate »